Bestuur

Teresa Mok
Voorzitter, Penningmeester, Adviseur

Teresa Mok.
Geboren in Amsterdam maar woon al vanaf mijn 20e in Zandvoort. Ik kan niet tegen onrecht en zal er dan ook veel aan doen om dit op te lossen. Door heel veel onvrede van huurders, veroorzaakt door de Key, werd daardoor het plan geboren om het Huurders Platform Zandvoort op te richten. Ik ben er trots op dat wij dit samen in een vaste groep doen en mensen daadwerkelijk kunnen helpen. Maandelijks houden wij een telefonisch spreekuur wat steeds bekender aan het worden is. Ik hoop met het HPZ nog heel lang door te kunnen gaan.

Helen Keur
Bestuurslid

Helen Keur

De achternaam Keur zegt het al, ik ben een echte Zandvoortse. Sinds 2022 ben ik bestuurslid van het Huurders Platform Zandvoort. Hier voor was ik gemeenteraadslid van de gemeente Zandvoort. Ik zet mij heel graag in om de belangen van de Zandvoortse huurders te behartigen. Zodat iedereen op een prettige manier kan wonen in ons prachtig dorp.

Wijnand Burger
Bestuurslid

Wijnand Burger

Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon praktisch mijn hele leven in Zandvoort. In mei 2023 ben ik toegetreden tot het HPZ. Door de opwarming van de aarde wordt Pré Wonen geconfronteerd met een gigantische verduurzaming van hun woningbezit. Het HPZ wordt door Pré Wonen hierbij betrokken. Wij mogen hun erbij adviseren en natuurlijk houden we een oogje in het zeil voor de belangen van onze Zandvoortse huurders. Ik vind het belangrijk dat ik hierbij een rol mag spelen.

Cor Haagsman
Bestuurslid

Cor Haagsman

Als zovele geboren Amsterdammers woonde wij, ons gezin, vanaf 1998 zomers in een strandhuisje op het strand. Zandvoort gaf ons een tweede thuis gevoel. Na mijn pensioen, met veel vrije tijd, werd dit gevoel versterkt en al pratend kwamen wij er achter dat het echt wonen in Zandvoort wel eens tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. In 2009 kwam in de Darwinhof een nieuwbouwappartement vrij en zijn wij voorgoed verhuist naar Zandvoort. Nieuwbouwhuizen geven bouwkundig vaak wel wat problemen. Als gesprekspartner met woningbouw vereniging de Key en de bewoners werd er In 2010 een bewonerscommissie opgericht. Omdat de overleggen en de vele gesprekken met de Key vaak nauwelijks wat opleverde en dit onder de huurders van de Key als irritant werd ervaren werd In 2013 het Huurders Platform Zandvoort opgericht. Vanaf dat moment heb ik mij, daarbij, met veel plezier bij aangesloten. Als vertegenwoordiger van de bewoners, van eerst de Key en nu Pre wonen, proberen wij gesprekspartner te zijn voor alle huurders van Pre wonen in Zandvoort. Gezien de vele veranderingen die ons te wachten staan is het van groot belang dat er een huurders vertegenwoordiging is die de vinger een beetje aan de pols kan houden en dat ik daarbij mijn bijdrage mag leveren vind ik prettig.