Bestuur

Pier Aldershof
Voorzitter
Pier Aldershof
Voorzitter

Pier Aldershof.
Eind 2013 ben ik in Zandvoort komen wonen. Tot dan woonde ik in Halfweg. Daar werkte ik in een leidinggevende functie bij de gemeente. Sinds 1 juli 2016 ben ik voorzitter van HPZ. Als voorzitter van de Bewonerscommissie van het LDC-complex zag ik het belang van HPZ. Met de andere leden van HPZ zet ik me in de gemeenschappelijke belangen van de huurders onder de aandacht van Woonstichting Pré Wonen te brengen.

Hannie Helweg Secretaris
Hannie Helweg
Secretaris

Hannie Helweg.
Oorspronkelijk kom ik uit Utrecht en na mijn pensionering als personeelsmanager ben ik in 2005 verhuisd naar Zandvoort. In 2015 tipte een van de leden van HPZ mij dat er een secretaris voor het HPZ werd gezocht. Na kennismaking heb ik deze uitdaging aangenomen en voel me als een vis in het water tussen de andere leden, die met heel veel inzet en bevlogenheid zich bezighouden met het item Huisvesting in al zijn aspecten in Zandvoort.

Teresa Mok
Penningmeester, Adviseur en PR

Teresa Mok.
Geboren in Amsterdam maar woon al vanaf mijn 20e in Zandvoort. Ik kan niet tegen onrecht en zal er dan ook veel aan doen om dit op te lossen. Door heel veel onvrede van huurders, veroorzaakt door de Key, werd daardoor het plan geboren om het Huurders Platform Zandvoort op te richten. Ik ben er trots op dat wij dit samen in een vaste groep doen en mensen daadwerkelijk kunnen helpen. Maandelijks houden wij een telefonisch spreekuur wat steeds bekender aan het worden is. Ik hoop met het HPZ nog heel lang door te kunnen gaan.

Cor Haagsman
Technische Zaken

Cor Haagsman.
Woonachtig in Zandvoort en lid van de technische commissie van het HPZ. Na 14 jaar lift bouw, heb ik 31 jaar gewerkt bij het Gemeente Vervoers Bedrijf Amsterdam afdeling Metro. Hier veel ervaring opgedaan als leidinggevende in spooronderhoud en het reorganiseren, lees het op een andere manier, schoonmaken van alle Metro stations. Verwijderen van graffiti en het reinigen van penetrant ruikende liften was een constante uitdaging. Bewoner van een strandhuisje op het strand van Zandvoort met veel bemoeienissen maar vooral clubliefde.

Hendrik Jan Keur
Lid HPZ

Hendrik Jan keur,
maar ze noemen mij Henk.
Ben een geboren en getogen Zandvoorter. Voor Zandvoortse begrippen ‘Bien ik er ientje van Pret’. Ik kan er niet tegen als er niet geluisterd wordt naar problemen van huurders van de woningen in onze gemeente. Door er even langs te gaan en te luisteren naar de problemen of de klachten, kan al een hoop opgelost worden. Door samen te werken met de nieuwe woonstichting Pre-wonen, is er wellicht vaak een oplossing te vinden voor ieder probleem. Ja toch? Precies. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van het bestuur van HPZ in een vaste groep mensen die het verschil kunnen maken. Mocht u ergens tegen aanlopen waarvan u denk ik kom er niet uit, kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden van HPZ.