Bestuur

Teresa Mok
Voorzitter, Penningmeester, Adviseur

Teresa Mok.
Geboren in Amsterdam maar woon al vanaf mijn 20e in Zandvoort. Ik kan niet tegen onrecht en zal er dan ook veel aan doen om dit op te lossen. Door heel veel onvrede van huurders, veroorzaakt door de Key, werd daardoor het plan geboren om het Huurders Platform Zandvoort op te richten. Ik ben er trots op dat wij dit samen in een vaste groep doen en mensen daadwerkelijk kunnen helpen. Maandelijks houden wij een telefonisch spreekuur wat steeds bekender aan het worden is. Ik hoop met het HPZ nog heel lang door te kunnen gaan.

Helen Keur
Bestuurslid

Helen Keur

De achternaam Keur zegt het al, ik ben een echte Zandvoortse. Sinds 2022 ben ik bestuurslid van het Huurders Platform Zandvoort. Hier voor was ik gemeenteraadslid van de gemeente Zandvoort. Ik zet mij heel graag in om de belangen van de Zandvoortse huurders te behartigen. Zodat iedereen op een prettige manier kan wonen in ons prachtig dorp.

Wijnand Burger
Bestuurslid

Wijnand Burger

Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon praktisch mijn hele leven in Zandvoort. In mei 2023 ben ik toegetreden tot het HPZ. Door de opwarming van de aarde wordt Pré Wonen geconfronteerd met een gigantische verduurzaming van hun woningbezit. Het HPZ wordt door Pré Wonen hierbij betrokken. Wij mogen hun erbij adviseren en natuurlijk houden we een oogje in het zeil voor de belangen van onze Zandvoortse huurders. Ik vind het belangrijk dat ik hierbij een rol mag spelen.