Bestuur

Ab van der Neut
Secretaris

Ab van der Neut.
Geboren in Amsterdam en vanaf 1975 woonachtig in Zandvoort. Ik was gemeenteambtenaar en was ook werkzaam als psycholoog. In 2022 ben ik toegetreden tot het tot bestuur als secretaris. Ik kan slecht tegen onrecht en zet me in om voor de huurders van Zandvoort hun belangen te behartigen.

Teresa Mok
Penningmeester, Adviseur en PR

Teresa Mok.
Geboren in Amsterdam maar woon al vanaf mijn 20e in Zandvoort. Ik kan niet tegen onrecht en zal er dan ook veel aan doen om dit op te lossen. Door heel veel onvrede van huurders, veroorzaakt door de Key, werd daardoor het plan geboren om het Huurders Platform Zandvoort op te richten. Ik ben er trots op dat wij dit samen in een vaste groep doen en mensen daadwerkelijk kunnen helpen. Maandelijks houden wij een telefonisch spreekuur wat steeds bekender aan het worden is. Ik hoop met het HPZ nog heel lang door te kunnen gaan.

Helen Keur
Bestuurslid

Helen Keur

De achternaam Keur zegt het al, ik ben een echte Zandvoortse. Sinds 2022 ben ik bestuurslid van het Huurders Platform Zandvoort. Hier voor was ik gemeenteraadslid van de gemeente Zandvoort. Ik zet mij heel graag in om de belangen van de Zandvoortse huurders te behartigen. Zodat iedereen op een prettige manier kan wonen in ons prachtig dorp.

Met vriendelijke groet,
Helen Keur